Archive for the 'altele' Category

Tastatura pentru blonde

Thursday, November 27th, 2008

Tastatura pentru blonde este reala si poate fi cumparata de aici. Da click pe poza pentru o varianta mai mare. Alte comentarii sunt de prisos. :)

Ce s-a intamplat cu actorii din Star Wars?

Tuesday, August 26th, 2008

Aici am gasit o galerie exceptionala cu pozele actorilor din Star Wars la momentul filmarilor si in prezent. Luke Skywalker sigur a fost atras de partea intunecata dupa felul in care arata in ziua de azi…

Consiliul fonturilor

Wednesday, July 23rd, 2008

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Clanta pentru usa de la baie

Tuesday, March 4th, 2008

Dai petrecere, va distrati, consumati si firesc apare intrebarea: toaleta unde e? Arati frumos invitatului incotro si da de LA9-3LH-SC - Biometric Fingerprint Door Lock. Pe cat de complicata este denumirea, pe atat de greu va fi sa deschizi usa de la baie cand te taie o nevoie acuta. Functioneaza cu patru baterii AA si cand se termina cauti toporul prin debara. Asta daca ai montat incuietoarea la o usa de lemn. Pentru metal poti incerca solutii puternic acide, dispozitive profesionale de gaurit sau - de ce nu? - treci direct la detonare. Costa doar 200$.

Comunicat iesit cu pluta pe conducta

Wednesday, February 20th, 2008

Acum vreo ora am primit comunicat de la 4ACE in care sunt anuntate cele mai noi produse Genius. Am cam inceput sa ignor comunicatele despre Genius dupa ce s-au laudat de mai multe ori ca au inventat apa calda. Am inteles ca sunt produse accesibile care in marea lor parte functioneaza chiar OK. Ba mi-am cumparat un set de boxe surround (5.1) cu difuzoare in cutii de PFL care bat rau la sunet multe alte produse mult mai scumpe.
DAR, comunicatul de azi m-a amuzat copios si sper sa nu se supere oamenii cu pricina pe mine. Sa luam urmatoarea fraza:
“Slim 1320 este echipat? cu un cablu de conectare rapid? USB 2.0, lentile CMOS cu o rezolu?ie real? de 1,3MP ?i microfon īncorporat care ofer? imagini clare ?i naturale īn timpul conversa?iei”.
Cablu de conectare rapida? Conectarea este rapida si cu un cablu USB 1.0. Viteza mai mare este la transferul de date nu la conectare. Lentile CMOS??? Nu lentilele sunt CMOS, ci mama lui al naibii de senzor este CMOS. Cat despre rezolutia reala, as vrea sa vad cum arata un webcam cu rezolutie imaginara. HOPA! Microfon incorporat care ofera imagini clare si naturale??! Daca dupa cuvantul “incorporat” ar fi existat o virgula lucrurile erau cat de cat OK, desi exprimarea este alambicata rau pentru una gandita (sau tradusa) de niste oameni care au in clin si maneca cu domeniul numit comunicare. Patru greseli intr-o fraza simpla. Comunicarea despre webcam se termina spunand ca folosind minunatul produs obtii “cele mai reale fotografii folosindu-?i la maxim imagina?ia”. Iar este vorba de planurile real si imaginar. Oooooof!
Nu mai analizez si al doilea text despre boxe si nici nu va mai spun care sunt minunatele produse.

Noneuropenii vor fi scanati

Friday, February 15th, 2008

Toti cei care nu au nevoie de viza ca sa intre in Europa, dar nu traiesc intre granitele ei, de pilda cetatenii americani, vor fi scanati pentru date biometrice la granitele europene. Este un nou program pentru combaterea terorismului, a crimei organizate si a altor organizatii de genul asta care oricum vor gasi o cale sa evite astfel de controale in cel mai delicat mod posibil. Bineinteles ca mandrii americani se vor ofusca teribil la gandul ca vor fi “suspectati” de nelegiuiri si fortati sa-si ofere irisul la pozat, chestie care o fac de altfel si ei prin aeroporturi. Toata povestea cu detalii siropoase e aici.

Inmultirea gandacilor

Monday, October 8th, 2007

Intr-un efort disperat de a face trafic, aplicam metoda inmultirii gandacilor. Daca zoso a generat 37 de comentarii cu mustaciosul asta negru poate reusim macar jumatate? Stramosii lui pot fi urmariti aici si aici. Ce-i drept, are si un target deosebit. Unul dintre comentatori marturiseste ca urmarea gandacul cu mausul. Altii au incercat sa-l pocneasca cu ziarul. Au curs lacrimi, s-au scris pagini intregi de filosofie… La mai mare zoso.

Pocainta online

Monday, August 13th, 2007

Am scris un material acum cateva luni despre evlavia propagata online si despre Dumnezeul digital. Atotputernicul a venit si in SL, odata cu biserici si o implicare serioasa a clerului in problema. Am gasit povestea la Victor.

I already have one

Wednesday, July 18th, 2007

Un nene glumeste pe seama celor care intra in Second Life cu sloganul Get a First Life. Ideea e geniala, realizarea aproape impecabila, mai ales ca omul vinde si niste haine inscriptionate cu sigla lui. Orice fel de publicitate, chiar si negativa inseamna tot publicitate, nu? Multumesc Marc. www.getafirstlife.com