Archive for the 'web 2.0' Category

Matrix in Windows

Tuesday, November 11th, 2008

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

Cum ar fi daca Matrix ar rula in Windows? LOL Un clip excelent realizat de CollegeHumor. Iti asigura cateva minute bune de ras incontinuu.

Cine a castigat de fapt alegerile americane?

Thursday, November 6th, 2008


Voting Machines Elect One Of Their Own As President

Un clip amuzant despre adevaratul presedinte american :)

Play with a tarantula

Monday, September 15th, 2008

Nu-i asa ca de mic vrei sa te joci cu o tarantula? Una mare si paroasa pe care sa o tragi de picioruse. Visul tocmai ti s-a implinit. Aici te poti juca cu una virtual. Nu te poate musca si nu se urca pe tine. Asta daca nu-i dai din cand in cand cate o musculita apasand Space. Distractie placuta!

Gaseste-ti numele pe harta

Wednesday, September 10th, 2008

In ce parte a globului este intalnit cel mai des numele tau? Poti afla aici. Iti scrii numele si instantaneu vei primi toate datele. Asa am aflat eu stupefiat ca numele meu de familie este cel mai des intalnit in Elvetia!

Firefox vs. Chrome vs. IE8 beta2

Friday, September 5th, 2008

lifehacker a facut deja un test comparativ intre cele trei browsere aflate in stare beta: Firefox 3.1, Chrome beta si IE beta 2. Castigator - Firefox!

Chrome, noul browser Google descarcabil gratuit

Friday, September 5th, 2008

Ooo da! Google Chrome e gata pentru testare. Sunt foarte curios sa vad primele review-uri, mai ales ca se lauda ca ar fi cel mai rapid din “cartier”.

Google Chrome - primul browser al gigantului web

Tuesday, September 2nd, 2008

Astazi, Google lanseaza primul lor browser: Chrome. Stirea a fost dezvaluita pe blogul oficial al Google. Browserul va fi bineinteles in varianta beta, descarcabil moca. Aici gasesti si niste benzi desenate care explica modul de utilizare si avantajele lui Chrome. Abia astept sa-l instalez si sa vad ce-i de capu’ lui. N-am inteles de ce nu a facut Google asa ceva pana acum. La urma urmei, motorul lor de cautare este cel mai celebru in www.

Cat de repede butonezi?

Friday, August 29th, 2008

Ai facut testul cu zebra? Pai ar cam fi timpul. Pe site-ul TypingTest exista un test de viteza la tastare. Ti se da un text (despre zebrele din America :) ) pe care trebuie sa-l copiezi cat de repede posibil. Fara Copy/Paste! :) Eu unul am reusit sa scriu cu 40 de cuvinte pe minut, ceea ce sincer este un rezultat descurajant. Fa testul si baga rezultatul aici ca sa te spargi in figuri.

Calculeaza-ti cheltuielile online

Friday, August 29th, 2008

iExpense este o aplicatie online cu care iti poti calcula cheltuielile, bugetul familiei etc. Este un fel de contabil personal foarte simplu de folosit. Ar putea exista doua efecte imediate daca o sa folosesti chestia asta. O sa te inspaimanti cand vei vedea cum faci sa termini salariul in mai putin de o saptamana si nu vei mai trece pe acolo sau vei calcula mult mai atent pe ce prostii dai banii si vei deveni mai chibzuit.

Internet Explorer 8 Beta 2

Thursday, August 28th, 2008

Avand in vedere ca nu folosesc Internet Explorer pentru ca e lent si se blocheaza in draci, nici n-am observat cand a fost lansat IE8 Beta 1. Oricum, pentru cei interesati, acum exista varianta Beta 2, cica mult mai smechera, mai rapida si mai sigura. Yeah right!