Archive for the 'internet' Category

Online dating - Ne vedem doar daca pornesti webcam-ul!

Monday, February 9th, 2009


Ai cunoscut pe cineva interesant pe un site de socialiare (Hi5, Aman2, Tagged, MySpace etc.)? Chiar daca ati vorbit doua saptamani la rand si ai impresia ca persoana e jumatatea ta, s-ar putea ca la o intalnire fata in fata sa fii extrem de dezamagit(a). Pozele pe care le schimbati intre voi pot fi prelucrate la mare arta asa ca singura solutie ar fi un videochat prealabil. Asa scutesti o groaza de timp si eviti o posibila intalnire dezastruoasa.

Logitech a comandat un studiu din care reiese ca aproximativ 58% dintre “cuplatii” online au fost dezamagiti la intalnirea fata in fata cu persoana respectiva. Un pretext destul de bun sa vinzi niste webcam-uri cu lentile Carl Zeiss precum Logitech QuickCam Pro 9000, Logitech QuickCam Pro for Notebooks sau Logitech QuickCam Vision Pro for Mac. Cica te costa cam 360 de lei una bucata.

Zeitgeist

Tuesday, December 30th, 2008

Zeitgeist este un documentar in doua episoade care a zdruncinat conceptia oamenilor despre societate, politica, religie si sistemul financiar pretutindeni in lume. Atentie! Este doar pentru oameni inteligenti, descuiati la minte. Poate fi vazut online, cu subtitrare chiar in romana.

Calcio per tutti?!

Tuesday, November 11th, 2008

Nici sa ma pici cu ceara nu inteleg cum a ajuns post-ul meu cu “Amintiri din copilarieaici! Cica ar raspunde la tag-ul sport pe Technorati, dar la o mica verificare nu mi-a iesit deloc la fel :)

Cine a castigat de fapt alegerile americane?

Thursday, November 6th, 2008


Voting Machines Elect One Of Their Own As President

Un clip amuzant despre adevaratul presedinte american :)

Nu trimite mailuri dupa ce te-ai intors de la party

Wednesday, October 8th, 2008

In laboratoarele Google exista o noua aplicatie: Mail Goggles. Daca te intorci clatinandu-te de la o petrecere pe la 3 noaptea si vrei sa trimiti un mail razbunator sefului sau fostei iubite, Mail Goggles preia controlul. Cand dai send apar cateva exercitii de matematica cam greu de rezolvat intr-un timp limita daca simti ca toata camera se misca cu tine. Direct de pe blogul Google.

Play with a tarantula

Monday, September 15th, 2008

Nu-i asa ca de mic vrei sa te joci cu o tarantula? Una mare si paroasa pe care sa o tragi de picioruse. Visul tocmai ti s-a implinit. Aici te poti juca cu una virtual. Nu te poate musca si nu se urca pe tine. Asta daca nu-i dai din cand in cand cate o musculita apasand Space. Distractie placuta!

Gaseste-ti numele pe harta

Wednesday, September 10th, 2008

In ce parte a globului este intalnit cel mai des numele tau? Poti afla aici. Iti scrii numele si instantaneu vei primi toate datele. Asa am aflat eu stupefiat ca numele meu de familie este cel mai des intalnit in Elvetia!

Descarca Red Alert gratuit!

Wednesday, September 10th, 2008

EA sarbatoreste 13 ani de la lansarea primului joc Command & Conquer si ofera moca “episodul” Red Alert. Treaba asta coincide cu iminenta lansare a noului joc Red Alert 3. Da clic pe poza si ajungi unde trebuie.

Firefox vs. Chrome vs. IE8 beta2

Friday, September 5th, 2008

lifehacker a facut deja un test comparativ intre cele trei browsere aflate in stare beta: Firefox 3.1, Chrome beta si IE beta 2. Castigator - Firefox!

Chrome, noul browser Google descarcabil gratuit

Friday, September 5th, 2008

Ooo da! Google Chrome e gata pentru testare. Sunt foarte curios sa vad primele review-uri, mai ales ca se lauda ca ar fi cel mai rapid din “cartier”.