Archive for the 'software' Category

Minority Report - pe bune

Monday, November 17th, 2008


g-speak overview 1828121108 from john underkoffler on Vimeo.

Compania Oblong Industries a creat un sistem de operare pe nume g-speak care reactioneaza identic cu cel vazut in Minority Report, cu tot cu gesturile de rigoare. Era doar o problema de timp…

Photoshop REAL!

Tuesday, November 11th, 2008

Un nene un pic dus cu pluta pe nume Rob Christensen a creat un proiect Adobe Photoshop din hartie, carton, culori si tot felul de alte obiecte trasnite. A iesit ce se vede in poza. Direct de pe blogul Adobe.

Windows 3.x a incetat din viata

Thursday, November 6th, 2008

Microsoft a declarat insfarsit Windows 3.x mort. Faza tare e ca inca se mai cumparat licente pentru Windows 3.1 pentru case de marcat si alte ecrane mici demne de a primi ecranul albastru :) Oooof! Mi-a dat o lacrima.

sursa: BBC

Cine a castigat de fapt alegerile americane?

Thursday, November 6th, 2008


Voting Machines Elect One Of Their Own As President

Un clip amuzant despre adevaratul presedinte american :)

Microsoft se da mare cu Windows 7

Wednesday, October 29th, 2008

Microsoft a facut progrese mari cu viitorul sistem de operare Windows 7. Una dintre evolutiile importante este ca OS-ul va consuma mult mai putine resurse decat Vista. Macar asta e o veste buna. Alt lucru excelent este ca gigantul software ne lasa sa urmarim live dezvoltarea sistemului de operare. Avantajul evident este ca vor avea feedback-ul utilizatorilor inainte sa o dea din nou in bara.

sursa: Engadget

Hackerii se duc la vot in SUA?

Monday, October 27th, 2008

In imagine este Sequoia, noua masina electronica de vot care probabil va fi utilizata curand la alegerile americane. Problema este ca cercetatorii de la Princeton au luat masinaria la bani marunti si au postat pe internet un raport de 158 de pagini despre cum sa devii foarte usor noul presedinte american. Cica bariera fizica de securitate (cutia in care ar trebui fixata masina de vot) a fost trecuta in 13 secunde fara abilitati deosebite de spargator. Mai departe, un cod plasat cu gratie “viruseaza” tot sistemul de masini de votare in asa fel incat sa existe un consens total :)

sursa: Engadget

Windows 7 a fost lansat… pe orbita viitorului

Friday, October 17th, 2008

Da clic pe poza sa o vezi in toata splendoarea. Este un misto crunt facut viitorului Windows 7. M-a distrat COPIOS. Am luat poza de la NewLaunches care au preluat-o de la BoingBoing.

Microsoft loveste dur in cei care au copii Windows pirat

Monday, September 1st, 2008


Abia m-am putut abtine din ras ca sa scriu post-ul asta. Fii foarte atent! Daca ai o copie Windows pirat, Microsoft de va distruge cu un nou update: Windows Genuine Advantage. Desktop-ul tau nu va mai arata la fel, pentru ca orice ai face, dupa o ora va fi schimbat cu un ecran negru si un watermark cu mesajul ca nu ai trecut testul de legalitate al copiei tale de OS si ca ai putea fi victima utilizarii ilegale a acestuia. LOL! Daca te stii cu musca pe caciula de ce ai descarca vreodata aplicatia Windows Genuine Advantage?! Si daca totusi o descarci, vei fi oare distrus de mesajul CUTREMURATOR si de modigicarea wallpaper-ului?! O sa mori de rushine! :)

Ce mai face hard disk-ul tau?

Thursday, August 21st, 2008

Auzi un zgomot de la hard disc? Il ai de mult? Atunci ar fi bine sa-i faci un test inainte sa crape iremediabil si sa nu apuci sa-i faci un backup. Aici gasesti un soft free, pe nume HDD Health v3.3 Build 220 care iti ia pulsul hardului ca sa stii cand trebuie sa-l schimbi. E beta, dar functioneaza binishor.

Emily nu este reala

Wednesday, August 20th, 2008

In imagine este Emily. Daca dai clic pe poza vei vedea un clip cu ea. Nu este o vedeta. De fapt nici nu exista in realitate. Este doar o imagine generata cu ajutorul computerului. Doar? Poti judeca si singur. Eu unul m-am uitat ca broasca la inundatie.