Archive for the 'romani in SL' Category

E bine la Clement

Saturday, July 28th, 2007

Am intrat in SL si m-am dus in New City, prima insula creata de un roman (Clement) in SL. Nu a avut prea mult timp sa schimbe/imbunatateasca lucrurile pe acolo. In schimb am intalnit alti patru romani (in afara de Clement) care au venit sa viziteze locul, semn ca am inceput sa se miste un pic treaba asta. Am primit si o promisiune ca Vice va tine un concert acolo la un moment dat, pentru ca i-a placut muzica formatiei in care cant. Am sfarsit seara cu un concert live Dan Octavia in clubul Crazy Sharks. Omul a cantat cateva blues-uri care m-au uns pe suflet inainte de culcare. Iar am uitat sa fac poze…

Se discuta despre SL

Saturday, July 28th, 2007

Desi nu-mi petrec mai mult de 10 ore pe saptamana in SL, marturisesc ca primul lucru pe care l-am facut cand m-am intors (dupa pregatirile necesare din viata reala) a fost sa intru in lumea virtuala. Apoi mi-am amintit ca Victor pregatea un post cu opinii despre SL pe blogul evangelist. O lectura (desi lunga) placuta cu doua pareri opuse despre lumea virtuala. Doare un pic sa vezi ignoranta unui om pragmatic.

Un om care vede

Thursday, July 19th, 2007

Se pare ca mai sunt oameni deschisi la minte. Ma refer la Ionut Oprea.

Insula romaneasca

Friday, July 6th, 2007

Daca ati citit deja blogul lui Victor, stiti ca un roman a investit intr-o ditamai insula (New City). Am fost si eu azi dimineata sa vad minunea. Intr-adevar, Clement Nicolaescu a facut o treaba excelenta. Are cladiri de birouri, mall si chiar o scena perfecta pentru concerte. Va dati seama la ce ma gandesc. Un concert Vice, ceva? Clement, habar n-aveam de blogul tau cand l-am creat pe al meu. Parol!