Archive for March, 2008

All in one pe bune de data asta

Wednesday, March 26th, 2008


Te uiti bine la chestia asta? Este un all-in-one PC. Uita-te NEAPARAT aici sa vezi specificatiile tehnice ale chestiei asteia. Eu am ramas cu gura foarte cascata dupa ce am citit. Se numeste MIU HDPC si va fi lansat in iulie in Coreea.

PC in tastatura!

Wednesday, March 26th, 2008


Nu stiu altii cum sunt, dar eu cand ma uit la ZPC- GX31 de la Cybernet ma minunez ca un copil naiv. Eh… E un PC incorporat intr-o tastatura asa ca nu va ocupa mai mult spatiu pe birou decat un notebook. Cu toate astea este mai ieftin decat notebook-ul pentru simplu fapt ca nu are ecran. Iar jucaria asta nu-i nici macar slaba la specificatii tehnice: procesor Core 2 Duo, pana la 4GB RAM si chiar unitate optica DVD.

Concert Vice de 8 martie

Wednesday, March 26th, 2008

Vice canta Unloved de pe albumul My love, my depression.

Mobil ca omul

Wednesday, March 26th, 2008


Noul mobil LG-SH240 are tastatura acoperita cu un strat special de siliciu care simuleaza senzatia tactila a pielii umana. Cu alte cuvinte, cand pui mana pe tastatura vei simti la degete senzatia ca ai pus mana pe pielea unui ins. Care o fi smecheria? Nu inteleg. Oricum, nu se stie daca ajunge in Europa desi are conectivitate in retelele HSDPA. Deocamdata este doar pentru coreeni la pretul de 400$. De aici am luat povestea.

Goodbye go4it!, hello Orion

Friday, March 21st, 2008

Astazi este ultima mea zi de jurnalist. Am invatat enorm de multe si mi-a placut enorm de mult sa scriu despre gadgeturi. Dupa patru ani, a sosit vremea sa fac un pas inainte, sa trec din tabara celor care critica cele mai mici defecte ale gadgeturilor, in cea producatorilor. Am facut tot ce mi-a stat in putinta sa fac o treaba foarte buna ca jurnalist si asta vreau sa fac si ca product manager in industria de consumer electronics. Blogul asta va exista in continuare pentru ca o pasiune nu moare atat de usor.

Cel mai scump iPhone

Tuesday, March 18th, 2008

Austriacul Peter Aloisson, cica renumit la el acolo ca un superdesigner de bijuterii, a umbrat si la iPhone pe care l-a umplut de diamante. iPhone Princess Plus costa 120.000 euro. Una bucata a fost deja cumparata de un industrias rus. Nu cred ca are vreun sens sa dau si link-ul pentru comenzi, nu?

INCREDIBIL!

Tuesday, March 18th, 2008

Clipul asta merita vazut pana la capat! Eu n-am mai vazut in viata mea atata echilibru la un robot. A fost creat de Boston Dynamics pentru Pentagon. Bineinteles, poate fi imaginat lejer cu niste arme pe el.

Robot care se joaca cu cainele

Tuesday, March 18th, 2008

Un american a construit un robot care sa se joace cu catzelul. Robotul ca robotul, dar cainele este extrem de destept.

Camera de 8MP pentru mobil

Tuesday, March 18th, 2008

Samsung a anuntat astazi ca a reusit sa creeze cea mai mica fotocamera de 8MP pentru mobil. O vom vedea curand in mobile.

Toshiba lanseaza primul notebook cu SSD de 128MB - costa de te rupe

Monday, March 17th, 2008

Se numeste Dynabook SS RX1 si este dedicat pentru piata japoneza. OK, este primul notebook din lume cu SSD de 128MB, dar cat costa? Vreo 4.000$. Descifreaza hieroglifele aici.