Archive for April, 2008

Investitii masive in lumile virtuale

Wednesday, April 30th, 2008

“In primul sfert al lui 2008, companiile au investit peste 184 mil. $ in 23 de lumi virtuale”, spune Joey Seiler, editor al VirtualWorldsNews.com. Englezii au fost atat de entuziasti de intalnirile consortiului Virtual Worlds din SUA incat au adus evenimentul si la Londra. Se va discuta despre cum sa fie exploatate lumile virtuale de catre sectorul business.
(clic pe banner pentru detalii)

Cel mai puternic notebook Alienware

Wednesday, April 30th, 2008


Se numeste Area-51 m17x, un supernotebook cu ecran de 17 inci, dar pe care nu-l vei cara dupa tine nici mort. Cantareste 4,76 kg! Aici ai specificatiile tehnice.

Asa NU!

Tuesday, April 29th, 2008


Un penal s-a gandit sa-si fixeze el mai bine cooler-ul de la procesor. Ia una bucata surubelnita electrica, doua suruburi de prins grinda de la perdea si da-i! Problema este ca nu mai porneste computerul! Ce o fi facut gresit?!

Meduza hi-tech

Tuesday, April 29th, 2008

Un balon umplut cu heliu, sase brate care se unduiesc in aer si voila, o meduza capabila sa se deplaseze cu cea mai mare usurinta prin aer, fara sa faca prea mare zgomot. Se numeste AirGelly si a fost creata de nemtii de la Festo. Exista si o versiune pentru adancurile oceanice: WaterGelly. Interesant, nu?

Pat cu masaj inclus

Friday, April 25th, 2008

Foarte tare! As sta ore in sir pe un pat ca asta. Si nu costa o avere pentru un salon profesionist: 8500 euro.

Munca pe genunchi

Friday, April 25th, 2008


Nu-ti place tastatura notebook-ului? Nici mie, dar pantaloni ca astia nu o sa-mi cumpar in viata mea. Mi-ar fi chiar jena sa folosesc literele de pe la mijloc. Aici am gasit tampenia asta.

Aer conditionat pentru 1 persoana

Friday, April 18th, 2008

Se numeste Bedfan si este un sistem de racire personal, bazat pe circulatia aerului. Cu alte cuvinte, baga aer rece pe sub patura ca sa nu te topesti vara. Pe mine unul ma bate gandul sa cumpar un exemplar. De aici se poate.

Display de 0,2 mm grosime

Friday, April 18th, 2008

Sony a reusit sa creeze un display OLED de 3,5 inci cu grosimea de numai 0,2 mm. Asta este viitorul ecranelor pentru gadgeturile portabile. Sursa.

Videoproiector cat palma

Tuesday, April 15th, 2008


Videoproiectorul se numeste Micro SD Card Projector (extrem de original). Din poza de jos iti dai seama cat e de mic. Dimensiunea imaginii proiectate este de 101,5×85 cm. Din denumire te-ai prins ca poate reda multimedia de pe carduri microSD. Poate fi alimentat cu patru baterii AA, dar nu scrie nicaieri dupa cat timp se golesc.

Atentie bloggeri!

Tuesday, April 15th, 2008

Joy of Tech a creat bannere speciale de avertizare pentru bloggeri. Foarte tare!