Archive for July, 2008

Mobil cu camera de 8MP

Thursday, July 24th, 2008


Samsung a prezentat de curand modelul i8510. Are 17 mm grosime, camera de 8MP, memorie interna de 16GB, dar si optiunea de adaugare a cardurilor de memorie, iar ecranul poate fi pictat in 16 milioane de culori. Mobilul e certificat DivX, asa ca poti pune filme la greu, ba chiar si subtitrari. Are Wi-Fi, Bluetooth si se conecteaza la retele de viteza mare, 3,5G prin HSDPA. O daaaaaa! Multumesc Symbian-Guru!

Consiliul fonturilor

Wednesday, July 23rd, 2008

See more funny videos and funny pictures at CollegeHumor.

3 mobile Sony Ericsson proaspete

Wednesday, July 23rd, 2008Finute, cu design placut, asa cum ne-a obisnuit Sony Ericsson. De sus in jos avem W595, preferatul meu datorita designului, apoi W302 si cel de jos este W902. Ultimul e cel mai tare, cu card de 8GB incorporat, cu acces la retelele HSDPA si camera de 5 MP. Vin si in Romania pe la sfarsitul anului.

Ce-as face in concediu

Tuesday, July 22nd, 2008

JETRO este un fotoliu ergonomic care poate fi adaptat sa functioneze ca o statie de lucru cu PC-ul. M-as ridica din el doar pentru nevoi fiziologice. E al unui producator din Noua Zeelanda.

Vreau Nintendo Wii

Tuesday, July 22nd, 2008

Nu stiu daca e din cauza iminentei apropieri a zilei mele onomastice (pe 31 iulie!), dar sigur mi s-a pus pata pe consola celor de la Nintendo. Problema e ca e cam scumpa. Adica daca mai pui vreo 2 milioane cumperi un Xbox 360 Core, iar la Wii n-are nici un farmec daca nu mai iei un set de controllere ca sa poti juca in 2. Dunno… looks like a lot of fun!

Fotocamere noi de la Panasonic

Tuesday, July 22nd, 2008
In ordinea numerelor de pe tricou si de sus in jos avem DMC-FX37, DMC-LX3, DMC-FX150 si DMC-FZ28, toate sub brandul Lumix, bineinteles. Daca iti face vreuna cu ochiul da clic pe poze ca se deschide pagina de la DPreview cu toate amanuntele siropoase. Notez noul trend pentru rezolutie: 10,1MP.

Mausul va iesi la pensie peste vreo 5 ani

Tuesday, July 22nd, 2008

Pai bine ma! Eu zic treaba asta de vreo 3 ani incoace si vine Gartner sa faca mare previziune ca in viitorul apropiat mausul va disparea. Am citit povestea pe BBC.

Huse exclusiviste pentru notebook

Monday, July 21st, 2008

Chestia aia din jurul MacBook-ului este o husa pentru notebook din fetru colorat cu magneti. Se strange ca un plic banal. Cat costa? 330 lei. De unde o cumperi? De aici. Am aflat de treaba asta chiar de la Dan Iavorszky care promoveaza produsele si brandul red maloo in Romania, in randul blogerilor. Raspunsul meu a fost urmatorul: “Azi ma duc sa iau fetru colorat, foarfeca si magneti. In maximum jumatate de ora o sa am propria husa. Dupa 4, 5 bucati poate incepe sa-mi placa si trec la productia in masa”. I-am mai explicat un lucru lesne de inteles. Acel produs este dedicat in mare parte femeilor. Doar ele se pot lasa pacalite de brand si look fara sa-si dea seama ca husa aia costa de fapt 30 de lei (in cele mai aprige conditii). “Da, dar uite ce draguta eeeeeeeeeeeeee!”, ar spune orice demoazela. Probabil magnetii costa cel mai mult. Aici gasesti viralul lor cu doi indivizi penibili. Marketing?

Ceas desteptator pentru spart geamuri

Friday, July 18th, 2008

Shape Up Alarm Clock este un ceas desteptator (DOH!) in forma de gantera care isi opreste alarma doar daca faci 30 de flexari de brat cu dansul in mana. Hint: daca ceasul se indeparteaza de tine destul de mult, nu-i mai auzi alarma, drept care, parerea mea personala este ca acest tip de ceasuri va fi vinovat pentru o multime de geamuri sparte. Asta bineinteles, daca nu ajunge pe maini responsabile, pregatite sa faca sacrificiul de a transpira un pic de dimineata.

Cel mai mare subwoofer din lume

Friday, July 18th, 2008


Un italian pe nume Roberto a creat un subwoofer urias, chiar sub propria casa. Dupa cum se vede si in poze, omul a construit intai subwoofer-ul si pe urma camera in care asculta muzica. Pe site-ul asta explica in amanunt fiecare pas al constructiei si echipamentele utilizate. Am ramas cu gura cascata ca broasca la inundatzie cand am vazut ce are macaronarul in casa aia.