Comunicat iesit cu pluta pe conducta

Acum vreo ora am primit comunicat de la 4ACE in care sunt anuntate cele mai noi produse Genius. Am cam inceput sa ignor comunicatele despre Genius dupa ce s-au laudat de mai multe ori ca au inventat apa calda. Am inteles ca sunt produse accesibile care in marea lor parte functioneaza chiar OK. Ba mi-am cumparat un set de boxe surround (5.1) cu difuzoare in cutii de PFL care bat rau la sunet multe alte produse mult mai scumpe.
DAR, comunicatul de azi m-a amuzat copios si sper sa nu se supere oamenii cu pricina pe mine. Sa luam urmatoarea fraza:
“Slim 1320 este echipat? cu un cablu de conectare rapid? USB 2.0, lentile CMOS cu o rezolu?ie real? de 1,3MP ?i microfon Óncorporat care ofer? imagini clare ?i naturale Ón timpul conversa?iei”.
Cablu de conectare rapida? Conectarea este rapida si cu un cablu USB 1.0. Viteza mai mare este la transferul de date nu la conectare. Lentile CMOS??? Nu lentilele sunt CMOS, ci mama lui al naibii de senzor este CMOS. Cat despre rezolutia reala, as vrea sa vad cum arata un webcam cu rezolutie imaginara. HOPA! Microfon incorporat care ofera imagini clare si naturale??! Daca dupa cuvantul “incorporat” ar fi existat o virgula lucrurile erau cat de cat OK, desi exprimarea este alambicata rau pentru una gandita (sau tradusa) de niste oameni care au in clin si maneca cu domeniul numit comunicare. Patru greseli intr-o fraza simpla. Comunicarea despre webcam se termina spunand ca folosind minunatul produs obtii “cele mai reale fotografii folosindu-?i la maxim imagina?ia”. Iar este vorba de planurile real si imaginar. Oooooof!
Nu mai analizez si al doilea text despre boxe si nici nu va mai spun care sunt minunatele produse.

2 Responses to “Comunicat iesit cu pluta pe conducta”

  1. KiShan Says:

    You are the brick! Reading stuff like this written in the way like this is a great pleasure for me.

  2. planner Says:

    Every time I visit this website I loose my assurance that everything written here is real. But even if itís not true, I keep on visiting it because itís interesting. There are many posts which you canít find anywhere else.

Leave a Reply