Teleportare vs. replicator

Faza cu replicatorul Philips mi-a amintit de o discutie cu Dan si Andrei, colegii mei din formatia Vice. S-a pus intrebarea ce ai alege dintre posibilitatea de a te teleporta oriunde in lume si un replicator care ar putea produce orice fel de mancare si bautura gratuit. Ei doi au declarat ferm ca prefera replicatorul, pentru ca economisesc o multime de bani dati pe mancare. Oare transportul nu este mai scump? Nu mai vorbesc de faptul ca deplasarea prin teleportare iti economiseste mult timp. Eu am ales deci teleportorul. Tu ce ai alege si de ce?

11 Responses to “Teleportare vs. replicator”

 1. aragorn78ro Says:

  As alege clar teleportorul. Nu e vorba de cheltuielile pe mancare cat de libertatea de miscare. Nu ar fi frumos sa fii la 5 la servici si imediat apoi (la cateva secunde dupa ce ai terminat treaba) sa fii undeva in Hawai, mai ales ca diferenta de fus orar se potriveste de minune. As face asta zilnic.

 2. claudiu andone Says:

  Clar, doar ca nici teleportorul ala nu functiona pe distante nelimitate, ci doar pe cativa kilometri.

 3. Ana Filip Says:

  Nu am nici un argument stiintific ca sa motivez alegerea mea, care este TELEPORTAREA! Singurul argument este imensa posibilitate de a putea calatori, de a fi acolo unde vreau sa fiu intr-o clipita…desi stiu ca as fi acolo, dar as fi foarte grasa, din moment ce nu mai merg cu picioarele mele…:D

 4. claudiu andone Says:

  Tu ai fi probabil in stare sa se teleportezi si 5 m pana la baie :)

 5. El Hefe Says:

  Si care ar fi problema daca te-ai putea teleporta in baie? Uneori situatia devine atit de maro, incit fiecare metru conteaza! :D

  Oricum, eu nu stiu de ce ne pui asemenea intrebari?! Adica, pentru tine oricum ambele alegeri sunt fatale: esti un mincau pofticios cronic, deci replicatorul te-ar nenoroci. Ai deja un burceps de invidiat, deci ai ajunge o balena atrofiata gratie teleportarii. Decit sa-ti pui asemene dileme, mai bine ai face niste genuflexiuni.

 6. claudiu andone Says:

  Asta nu era dilema mea. Cred ca Dan a venit cu intrebarea, care la urma urmei se afla intr-o situatie similara vis-a-vis de problema burticii. Mi s-a parut foarte misto sa ma deplasez instantaneu pe o plaja pustie undeva, sau pur si simplu sa calatoresc. Cu genuflexiunile nu ma impac orice ar fi, dar daca se iveste un baschet ma bag negresit. Oricum, ai evitat sa raspunzi la intrebare.

 7. El Hefe Says:

  nici tu nu ma contrazici. :D
  pai, as alege teleportorul evident! ar fi cea mai simpla si directa metoda sa ajungi in patul unei gagici! :P

 8. Loredana Says:

  Eu as alege Teleportarea pentru ca as putea ajunge mai repede in diverse locuri pe care vreau sa le vizitez. Nu vreau Replicator, pentru ca ala nu facea toate cele cum trebuie. Ce nu stiti voi este ca Replicatorul nu producea alcool ca lumea, el dadea ceva pe baza de synthehol, de la care nu puteai sa te imbeti, dar care, desi aproape de alcoolul adevarat, nu era chiar ca acesta. Deci aviz domnilor :P

 9. Ghost Of You Says:

  Hmmmmm replicator inseamna multa mancare mocca …..tempting….teleportare inseamna ca te poti duce oriunde vrei tu in lume again MOCCA….well really …nu le pot avea pe amandoua?…joking as alege teleportarea avand in vedere ca visul meu este sa calatoresc prin toata lumea ….

 10. claudiu andone Says:

  @Loredana: Multumesc frumos pentru comentariul documentat si avizat. Deci daia voiau betsivii aia replicator :))

 11. UnknownMistress Says:

  Clar as alege teleportarea!Intr-o secunda as fi la prietenul meu din Grecia si ai mei sa stie ca imi fac temele:))

Leave a Reply